Запис Детальніше

НМК нормативної дисципліни "Кримінальний процес" для студентів юридичного факультету денної форми навчання

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК нормативної дисципліни
"Кримінальний процес"

для студентів юридичного факультету
денної форми навчання
 
Creator Долгополов , А.М.
 
Subject ОКР "Бакалавр"
НМК дисципліни
Навчальні матеріали
 
Description Метою викладання курсу «Кримінального процесу України» є розкриття його значення для охорони прав і законних інтересів фізичних і юридичних осіб у кримінальному процесі, для зміцнення законності і правопорядку, охорони інтересів суспільства і держави. 6 результаті вивчення курсу студенти повинні:
> знати теорію кримінального процесу, кримінально-процесуальне законодавство України, практику його застосування судами, прокурорами, органами дізнання та досудового слідства і адвокатами, основи кримінального процесу зарубіжних держав;
> вміти правильно тлумачити і застосовувати норми кримінально-процесуального права, самостійно поповнювати і поглиблювати свої знання, визначати, обґрунтовувати і обстоювати свою правову позицію, захищати права, свободи і законні інтереси громадян, юридичних осіб, інтереси суспільства і держави.
 
Date 2012-12-04
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13916/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC.%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81_%D0%94%D0%A4%D0%9D.pdf
Долгополов , А.М. (2012) НМК нормативної дисципліни "Кримінальний процес" для студентів юридичного факультету денної форми навчання. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13916/