Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва»
 
Creator Арнаута, О.В.
Ткаченко, Т.А.
Мельникова , Н.М.
 
Subject Дослідницька спеціалізація
Методичні матеріали
637 Продукти тваринництва
 
Description У методичних вказівках наведено основні вимоги до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека сільськогосподарської продукції» розроблені для студентів, які навчаються на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2012
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13990/1/%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D.%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D._%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D._%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_2012.pdf
Арнаута, О.В., Ткаченко, Т.А., Мельникова , Н.М. (2012) Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва». [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13990/