Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість та безпека сільськогосподарської продукції”
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість та безпека сільськогосподарської продукції”
|
|
Creator |
Мельничук , С.Д.
Арнаута, О.В. Ткаченко, Т.А. |
|
Subject |
Дослідницька спеціалізація
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 619 Ветеринарна медицина Методичні матеріали 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків |
|
Description |
Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “якість та безпека сільськогосподарської продукції” розроблені для студентів програми підготовки окр: «Магістр» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України, які навчаються за спеціальністю 8.18010010 - «Якість, стандартизація, сертифікація»
|
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2012
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13992/1/%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_2012.pdf
Мельничук , С.Д., Арнаута, О.В., Ткаченко, Т.А. (2012) Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість та безпека сільськогосподарської продукції”. [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/13992/
|
|