Запис Детальніше

Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість та безпека сільськогосподарської продукції”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість та безпека сільськогосподарської продукції”
 
Creator Мельничук , С.Д.
Арнаута, О.В.
Ткаченко, Т.А.
 
Subject Дослідницька спеціалізація
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
619 Ветеринарна медицина
Методичні матеріали
614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
 
Description Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “якість та безпека сільськогосподарської продукції” розроблені для студентів програми підготовки окр: «Магістр» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України, які навчаються за спеціальністю 8.18010010 - «Якість, стандартизація, сертифікація»
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2012
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/13992/1/%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D_%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%8D_2012.pdf
Мельничук , С.Д., Арнаута, О.В., Ткаченко, Т.А. (2012) Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість та безпека сільськогосподарської продукції”. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/13992/