Запис Детальніше

Централизованное обслуживание аэронавигационной системы в Европе

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Централизованное обслуживание аэронавигационной системы в Европе
Централізоване обслуговування аеронавігаційної системи в Європі
EUROPEAN CENTRALIZED SERVICES OF AIR NAVIGATION SYSTEM
 
Creator Luppo, Alexandr; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
Argunov, Gennadiy; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
Prygara, Oleksandr; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
 
Subject

656.7.052(045)

організація повітряного руху; оцінка функціонування системи; переваги та недоліки запропонованої концепції
656.7.052(045)

advantages and disadvantages of the described system when compared to the present one; Air Traffic Management; system functionality state estimation
656.7.052(045)
 
Description Рассмотрена новая концепция Евроконтроля. Проанализированы разные виды обслуживания для стран-членовЕвроконтроля. Показаны преимущества и недостатки предложенной концепции.
Розглянуто нову концепцію Євроконтролю. Проаналізовано різні види послуг для країн-членів Євроконтролю.Показано переваги та недоліки реалізації запропонованої концепції.
This article provides the information on current intentions and focuses on one of the developmentprocesses being currently performed within Eurocontrol - Centralised Services.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor организация воздушного движения; оценка функциональности системы; преимущества и недостатки предложенной концепции


 
Date 2015-02-23
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/7563
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 60, № 3 (2014); 43-48
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 60, № 3 (2014); 43-48
Proceedings of National Aviation University; Том 60, № 3 (2014); 43-48
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).