Запис Детальніше

MODELING OF ADS-B MESSAGES TRANSMISSION VIA SATELLITE USING MIMO SYSTEMS

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title MODELING OF ADS-B MESSAGES TRANSMISSION VIA SATELLITE USING MIMO SYSTEMS
Моделирование передачи ADS-B сообщений через спутник с использованием MIMO систем
Моделювання передачі ADS-B повідомлень через супутник із використанням MIMO систем
 
Creator Kharchenko, Volodymyr; National Aviation University, Kyiv, Ukraine; Ningbo University of Technology, Ningbo, Zhejiang, China
Bo, Wang; Ningbo University of Technology, Ningbo, Zhejiang, China
Grekhov, Andrii; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
Kostynska, Julia; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
 
Subject
aeronautical satellite communication channel; MIMO 2×1; MIMO 3×2
621.396:621.396.933:629.783:621.396.946

авиационный спутниковый канал связи; MIMO 2×1; MIMO 3×2
621.396:621.396.933:629.783:621.396.946

авіаційний супутниковий канал зв’язку; MIMO 2×1; MIMO 3×2
621.396:621.396.933:629.783:621.396.946
 
Description The original model of aeronautical satellite MIMO communication channel “Aircraft–to–Satellite–to– Ground Station” was created using MATLAB Simulink software. MIMO 2×1 and 3×2 fading uplink/downlink channels with antenna diversity were analyzed. Results were compared with AWGN uplink/downlink channels. On the base of these models channels integrity was investigated and dependences of Bit Error Rate on the ratio Eb/N0 were received.
Оригинальная модель авиационного спутникового MIMO канала связи «Воздушное судно – Спутник – Наземная станция» создана с использованием програмного комплекса МATLAB Simulink. Рассмотрены MIMO 2×1 та 3×2 каналы с затуханием вверх/вниз с разным количеством передающих и принимающих антенн. Результаты сравнены з каналами AWGN вверх/вниз. На основе предложенных моделей проанализировано качество передачи информации. Получены зависимости коэффициента двоичных ошибок от соотношения Eb/N0.
Оригінальну модель авіаційного супутникового MIMO каналу зв’язку «Повітряний корабель – Супутник – Наземна станція» створено з використанням програмного комплексу МATLAB Simulink. Розглянуто MIMO 2×1 та 3×2 канали з затуханням догори/донизу з різною кількістю передавальних і приймальних антен. Результати порівняно з каналами AWGN догори/донизу. На основі запропонованих моделей проаналізовано якість передачі інформації. Отримано залежності коефіцієнта двійкових помилок від співвідношення Eb/N0.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2015-02-23
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/7598
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 60, № 3 (2014); 15-21
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 60, № 3 (2014); 15-21
Proceedings of National Aviation University; Том 60, № 3 (2014); 15-21
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).