Запис Детальніше

REGULARITIES OF COOLIGOMERIZATION OF C9 FRACTION AND HEAVY PYROLYSIS TAR MONOMERS

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title REGULARITIES OF COOLIGOMERIZATION OF C9 FRACTION AND HEAVY PYROLYSIS TAR MONOMERS
Закономерности соолигомеризации мономеров фракции C9 и тяжелой смолы пиролиза
Закономірності коолігомеризації мономерів фракції C9 та важкої смоли піролізу
 
Creator Gnativ, Zoriana; Lviv Polytechnic National University
Nykulyshyn, Irena; Lviv Polytechnic National University
Voronchak, Taras; Lviv Polytechnic National University
Rypka, Anna; Lviv Polytechnic National University
 
Subject
С9 fraction; cationic cooligomerization; cooligomers; heavy pyrolysis tar; hydrocarbon resins; liquid pyrolysis products
678:67.08

жидкие продукты пиролиза; катионная соолигомеризация; нефтеполимерные смолы; соолигомеры; тяжелая смола пиролиза; фракция С9
678:67.08

важка смола піролізу; катіонна коолігомеризація; коолігомери; нафтополімерні смоли; рідкі продукти піролізу; фракція С9
678:67.08
 
Description Regularities of cooligomerization of С9 fraction of diesel fuel pyrolysis and heavy pyrolysis tar withcationic polymerization catalyst - AlCl3, have been investigated. The obtained cooligomer yield and physicochemicalproperties dependences on the C9 fraction/heavy pyrolysis tar ratio and process conditions have been studied. Theoptimal conditions have been determined.
Исследованы закономерности соолигомеризации фракции С9 пиролиза дизельного топлива с тяжелой смолойпиролиза в присутствии катализатора катионной полимеризации – AlCl3. Изучена зависимость выхода ифизико-химических свойств полученных соолигомеров от соотношения фракция С9/тяжелая смола пиролиза иусловий процесса. Установлены оптимальные условия.
Досліджено закономірності коолігомеризації фракції С9 піролізу дизельного палива з важкою смолою піролізу вприсутності каталізатора катіонної полімеризації – AlCl3. Вивчено залежність виходу та фізико-хімічнихвластивостей отриманих коолігомерів від співвідношення фракція С9 / важка смола піролізу та умов процесу.Встановлено оптимальні умови.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2015-03-02
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/7608
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 61, № 4 (2014); 162-169
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 61, № 4 (2014); 162-169
Proceedings of National Aviation University; Том 61, № 4 (2014); 162-169
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).