Запис Детальніше

ПІДГОТОВКА УПРАВЛІНЦІВ У ВУЗІ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОФІЛЮ У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/7396/
 
Title ПІДГОТОВКА УПРАВЛІНЦІВ У ВУЗІ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОФІЛЮ У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ
 
Creator Редько, Сергій Іванович
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description Одним із основних завдань у підготовці майбутніх економістів у вищому навчальному закладі є підвищення загальноосвітнього, культурного та фахового рівня спеціалістів, які працюють у всіх галузях народного господарства, забезпечення їх конкурентоспроможності. У зв’язку з цим актуальності набуває підготовка студентів вузів до праці в умовах стрімкого оновлення технологій, формування у них високого рівня професійної компетентності, інформованості та мобільності.
Особливо важливого значення набуває підготовка спеціалістів, здатних до управлінської діяльності, бо в умовах вільних ринкових відносин наше суспільство потребує висококваліфікованих, конкурентноспроможних фахівців з фінансів, банківської справи, маркетингу, здатних до самостійного мислення, прийняття відповідальних рішень.
 
Publisher Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія сковороди
 
Date 2005
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/7396/1/S_Redko_NMZ_PX_IS.doc
Редько, Сергій Іванович (2005) ПІДГОТОВКА УПРАВЛІНЦІВ У ВУЗІ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОФІЛЮ У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОВАЖЛИВИХ ЯКОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ Гуманітарний вісник Переяслав-ХмельницькогоиДержавного педагогічного університету імені Григорія Сковороди (спец в). ISSN 966-8743-01-6