Запис Детальніше

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Клінічна психологія 6.030103 «Практична психологія»

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/7515/
 
Title РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Клінічна психологія 6.030103 «Практична психологія»
 
Creator Омелянович, Віталій Юрійович
 
Subject Навчальні програми
 
Description Курс є нормативною дисципліною підготовки фахівців за спеціальністю «Практична психологія» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Дисципліна вивчається в сьомому та восьмому семестрі.
Змістові модулі дисципліни забезпечують якісну підготовку на рівні бакалавра психології за рахунок узагальнення знань та вмінь, що були набуті студентами у змістових модулях інших психологічних дисциплін, в єдину професійну психологічну картину побудови світу. Вивчення дисципліни передбачає засвоєння студентами наступного змісту умінь:
Знання, отримані в результаті вивчення курсу «Клінічна психологія» дадуть можливість свідомого та більш функціонального впровадження у вітчизняну медичну практику ефективних психологічних методик діагностики та допомоги пацієнтам, що є основою для подальшого поглиблення фахової спеціалізації психологів. За результатами вивчення матеріалу цього курсу студенти складають іспит.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2014
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/7515/1/V_Omelyanovich_KP_PPB_4_KSPKIO_IL..pdf
Омелянович, Віталій Юрійович (2014) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Клінічна психологія 6.030103 «Практична психологія» [Навчально-методичні матеріали]