Запис Детальніше

Методи психодіагностики в навчально-виховному процесі

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/7537/
 
Title Методи психодіагностики в навчально-виховному процесі
Методы психодиагностики в учебно-воспитательном процессе

 
Creator Москальов, Максим Володимирович
Москальова, Алла Степанівна
 
Subject Навчальні посібники
 
Description У навчальному посібнику вміщено методики для самостійного опрацювання слухачами курсів підвищення кваліфікації практичних завдань курсу «Методи психодіагностики в навчально-виховному процесі». До кожної теми подано узагальнений теоретичний матеріал, методики дослідження, аналіз результатів психологічного дослідження, питання для програмного контролю та самоконтролю, перелік рекомендованої літератури. Посібник висвітлює загальні принципи, методи, методики із зазначенням їх можливостей щодо розв’язання проблем, які є актуальними в навчально-виховному процесі.
Призначений для викладачів інститутів післядипломної педагогічної освіти, слухачів очно-дистанційної форми навчання в системі післядипломної педагогічної освіти та керівників загальноосвітніх навчальних закладів і педагогічних працівників для самоосвіти
 
Publisher Украина
 
Date 2011-11-05
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/7537/1/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0.pdf
Москальов, Максим Володимирович та Москальова, Алла Степанівна (2011) Методи психодіагностики в навчально-виховному процесі Украина, Киевский университет имени Бориса Гринченко.