Запис Детальніше

ІНТЕГРАЦІЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ТА НАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ В УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/7100/
 
Title ІНТЕГРАЦІЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ТА
НАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ В
УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ ПІДГОТОВЦІ
МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ:
ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА
 
Creator Прошкін, Володимир Вадимович
 
Subject Монографії
 
Description У монографії подано теоретичні та методичні засади педагогічної системи інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів. Вивчено стан розробленості проблеми в сучасній психолого-педагогічній літературі, здійснено історико-педагогічний аналіз інтеграції університетської науки та освіти, проаналізовано її сутнісні характеристики. Автором висвітлено науково-дослідну роботу студентів у контексті університетської педагогічної освіти, розглянуто основні підходи до організації та проведення наукової роботи в університеті, розкрито роль наукової школи для ефективної університетської підготовки майбутніх учителів. Розроблено науково-теоретичні засади педагогічної системи інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів, а також визначено компоненти педагогічної системи: цільовий, змістовний, технологічний, суб’єкт-об’єктний, мотиваційно-стимулювальний.
Книгу призначено для викладачів, докторантів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку педагогічних кадрів, а також наукових працівників.
 
Publisher Видавництво Державного закладу „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”
 
Date 2013
 
Type Монографія
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/7100/1/V_Proshkin_M_IS.pdf
Прошкін, Володимир Вадимович (2013) ІНТЕГРАЦІЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ТА НАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ В УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА НЕ ВИЗНАЧЕНО. Видавництво Державного закладу „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, Луганськ.