Запис Детальніше

Сходинки до інформатики: інтегорваний курс з розвитку алгоритмічного, логічного та критичного мислення молодших школярів: методичний посібник для вчителя, 2 клас

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/5791/
http://shkolyar.com.ua/o/79/
 
Title Сходинки до інформатики: інтегорваний курс з розвитку алгоритмічного, логічного та критичного мислення молодших школярів: методичний посібник для вчителя, 2 клас
 
Creator Морзе, Наталія Вікторівна
Вембер, Вікторія Павлівна
Саражинська, Наталія Анатоліївна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description Матеріал посібника допоможе вчителю методично грамотно організувати і змістовно проводити уроки курсу «Сходинки до інформатики» в 2 класах загальноосвітніх навчальних закладів.
У посібнику роз’яснено основні положення програми нового навчального курсу «Сходинки до інформатики». Розглянуто типові особливості сучасних дітей , яких називають «цифровим поколінням», та врахування цих особливостей при навчанні молодших школярів. Представлено авторську концепцію даного навчально-методичного комплекту і тематичне планування навчального матеріалу.

Подано загальні методичні рекомендації щодо викладання курсу, методичні рекомендації з основних розділів, а також детальні розробки уроків і дидактичні матеріали з розвитку в дітей критичного мислення.

У додатках вміщено приклади вправ для організації в ході уроків фізкультпауз.

Посібник призначено для вчителів початкової школи і вчителів інформатики, які викладають курс «Сходинки до інформатики» в початковій школі.
 
Publisher УВЦ “Школяр”
 
Date 2014
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format image
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/5791/1/Morze_N_Vember_V_Sarazhinska_N_inform_2_metod_title_IS.jpeg
Морзе, Наталія Вікторівна та Вембер, Вікторія Павлівна та Саражинська, Наталія Анатоліївна (2014) Сходинки до інформатики: інтегорваний курс з розвитку алгоритмічного, логічного та критичного мислення молодших школярів: методичний посібник для вчителя, 2 клас УВЦ “Школяр”, Київ.