Запис Детальніше

Опорні конспекти з інформатики, 9 клас

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/6043/
http://shkolyar.com.ua/o/47/
 
Title Опорні конспекти з інформатики, 9 клас
 
Creator Морзе, Наталія Вікторівна
Вембер, Вікторія Павлівна
Кузьмінська, Олена Геронтіївна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description Посібник є складовою частиною навчально-методичного комплекту, до якого входить підручник для 9 класу, два робочі зошити та мультимедійний диск «Інформатика -9».
Посібник складається з розділів базової програми з інформатики та містить графічні схеми для вивчення теоретичної частини курсу, які допомагають учневі сформувати системне мислення та наочно побачити та легко запам’ятати зв’язки основних понять, об’єктів та їх властивостей, операцій, що виконуються з об’єктами, та основні інформаційні процеси. Наочно поданий матеріал кожного уроку може стати опорними графічними конспектами для учня, які дозволяють не лише швидко опанувати теоретичний матеріал, а й підготуватися до опитування чи іншої форми оцінювання його навчальної діяльності. Використання опорних схем звільняє учня від непродуктивної механічної роботи, дає змогу готуватися до виконання завдань за умови відсутності комп’ютера, орієнтує на обов’язкові результати навчання, стимулює проведення самооцінювання.
 
Publisher УВЦ «Школяр»
 
Date 2011
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format image
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/6043/1/Morze_N_Vember_V_Kuzminska_O_inform_9_ok_title_IS.jpeg
Морзе, Наталія Вікторівна та Вембер, Вікторія Павлівна та Кузьмінська, Олена Геронтіївна (2011) Опорні конспекти з інформатики, 9 клас УВЦ «Школяр».