Запис Детальніше

Операційне числення : Робоча програма дисципліни

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/6800/
 
Title Операційне числення : Робоча програма дисципліни
 
Creator Астаф'єва, Марія Миколаївна
 
Subject Навчальні програми
 
Description Курс “Операційне числення” є важливою складовою професійної підготовки сучасного фахівця-математика, що обумовлено широким застосуванням операційних методів до задач моделювання з різних галузей науково-технічних досліджень.
Застосування інтегрального перетворення Лапласа дозволяє розв’язувати лінійні диференціальні та інтегральні рівняння, до яких зводяться широкі класи задач у перехідних процесах лінійних фізичних систем електротехніки, радіотехніки, імпульсної техніки, теорії автоматичного регулювання та керування, а також інших галузей науки й техніки. Знання основ операційного числення є необхідною передумовою для побудови та використання математичних моделей у цих галузях, що обумовлено освітньо-кваліфікаційними вимогами до випускників.
Робочу навчальну програму укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчання. Програма визначає обсяги знань та умінь, якими має опанувати студент відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритм вивчення навчального матеріалу дисципліни «Операційне числення», необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.

Робочу програму схвалено на засіданні кафедри інформаційних технологій і математичних дисциплін
Протокол від 27 серпня 2014 року № 1
 
Date 2014
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/6800/7/M_Astafieva_%D0%9ECh_RP_IS.pdf
Астаф'єва, Марія Миколаївна (2014) Операційне числення : Робоча програма дисципліни [Навчально-методичні матеріали] (Неопубліковано)