Запис Детальніше

Робоча програма навчальної дисципліни «Проективна геометрія та методи зображень» для студентів за напрямом підготовки 6.040201 Математика*.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/7736/
 
Title Робоча програма навчальної дисципліни «Проективна геометрія та методи зображень» для студентів за напрямом підготовки 6.040201 Математика*.
Робоча програма навчальної дисципліни «Проективна геометрія та методи зображень» для студентів за напрямом підготовки 6.040201 Математика*.

 
Creator Огнівчук, Леся Миколаївна
 
Subject Навчальні програми
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Проективна геометрія та методи зображень» є нормативним документом КУ імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою інформаційних технологій та математичних дисциплін на основі освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів відповідно до навчального плану для студентів Інституту суспільства, денної форми навчання, які навчаються за спеціальністю “Математика”.
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/7736/1/Ognivchuk_RP_PG_IS.pdf
Огнівчук, Леся Миколаївна Робоча програма навчальної дисципліни «Проективна геометрія та методи зображень» для студентів за напрямом підготовки 6.040201 Математика*. [Навчально-методичні матеріали] (Неопубліковано)