Запис Детальніше

РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА "ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО УКРАЇНИ"

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/6437/
 
Title РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА "ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО УКРАЇНИ"
 
Creator Нашинець-Наумова, Анфіса Юріївна
 
Subject Навчальні програми
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Цивільне право» (далі – Програма) є нормативним документом КУ імені Б.Д. Грінченка, який розроблено кафедрою правознавства Інституту суспільства на основі ОПП відповідно до затвердженого навчального плану.
Програму розроблено з урахуванням рекомендацій МОН України «Про Перелік напрямів (спеціальностей) та їх поєднання з додатковими спеціальностями і спеціалізаціями для підготовки педагогічних працівників за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра» (лист № 1/9-736 від 06.12.2007 р.)
Програму укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчання в КУ імені Б.Д. Грінченка відповідно до вимог ОКХ, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни.
Програма визначає перелік, обсяг, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів, необхідне навчально-методичне забезпечення.
Навчальна дисципліна «Цивільне право» є складовою частиною циклу гуманітарної та соціально-економічної підготовки блоку нормативної частини навчальної програми.
 
Date 2013
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/6437/3/A_Nashinets_Naumova_RP_%20TSP_IS.pdf
Нашинець-Наумова, Анфіса Юріївна (2013) РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА "ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО УКРАЇНИ" [Навчально-методичні матеріали] (Неопубліковано)