Запис Детальніше

Роль університету у розвитку лідерського потенціалу суспільства: концептуальні засади / Авторський колектив: О. Аарна, Д. Гудонієне, О. Гузар та ін.; за заг. ред. С. Калашнікової. - Київ: ДП "НВЦ "Пріоритети", 2014. - 100 с.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/8097/
 
Title Роль університету у розвитку лідерського потенціалу суспільства: концептуальні засади / Авторський колектив: О. Аарна, Д. Гудонієне, О. Гузар та ін.; за заг. ред. С. Калашнікової. - Київ: ДП "НВЦ "Пріоритети", 2014. - 100 с.
 
Creator Огнев’юк, Віктор Олександрович
Лебідь, Неля Костянтинівна
Міляєва, Валерія Робертівна
 
Subject 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
 
Description Дослідження присвячено проблемі ідентифікації та популяризації ролі університетів як рушійної сили соціального прогресу, яка виконується через надання освітніх послуг і реалізацію освітніх програм для розвитку лідерів та організацій у різних сферах суспільства. Ефективність виконання зазначеної ролі базується на процесах інституційного розвитку самих університетів та розбудові їх лідерського потенціалу.
Цільовою аудиторією видання є: керівники, викладачі, дослідники та студенти закладів вищої освіти, а також работодавці, представники органів державної влади та громадянського суспільства.
 
Publisher ДП "НВЦ "Пріоритети"
 
Contributor Калашнікова, Світлана Андріївна
 
Date 2014
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/8097/1/Rol%20yniversitety%20y%20rozvitky%20liderskogo%20potencialy%20syspilstva.pdf
Огнев’юк, Віктор Олександрович та Лебідь, Неля Костянтинівна та Міляєва, Валерія Робертівна (2014) Роль університету у розвитку лідерського потенціалу суспільства: концептуальні засади / Авторський колектив: О. Аарна, Д. Гудонієне, О. Гузар та ін.; за заг. ред. С. Калашнікової. - Київ: ДП "НВЦ "Пріоритети", 2014. - 100 с. ДП "НВЦ "Пріоритети", Київ. ISBN 978-966-8809-63-7