Запис Детальніше

Малятам про тварин: Альбом сюжетних картинок для дітей раннього віку

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/8312/
 
Title Малятам про тварин: Альбом сюжетних картинок для дітей раннього віку
Малышам о животных: Альбом сюжетных картинок для детей раннего возраста
About animals for kids: Album with story in pictures for preschool age children
 
Creator Смольникова, Галина Валентинівна
Чубач, Г.Т.
 
Subject Середня освіта
 
Description Альбом створений відповідно до чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей дошкільного віку «Дитина» та «Я у Світі» і призначений для роботи з дітьми третього року життя в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї. Складається з малюнків для розглядання, методичних рекомендацій для вихователів і батьків щодо використання навчального матеріалу в роботі з дітьми як на заняттях, так і в повсякденному житті. Використання альбому сприятиме розвиткові в дітей мислення, мовлення, уяви,уваги та ціннісного ставлення до природи.
Альбом создан в соответствии с действующими программами развития, воспитания и обучения детей дошкольного возраста «Ребенок» и «Я в Мире» и предназначен для работы с детьми третьего года жизни в условиях дошкольного образовательного учреждения и семьи. Состоит из рисунков для рассматривания, методических рекомендаций для воспитателей и родителей по использованию учебного материала в работе с детьми как на занятиях, так и в повседневной жизни. Использование альбома способствует развитию у детей мышления, речи, воображения, внимания и ценностного отношения к природе.
Album was created in accordance with the valid programs of development, education and training of preschool age children "Child" and "I am in the world" and explain how to work with three years old children in the childrengarden and family. Album contains pictures take a look, methodical recommendations for preschool teachers and parents of using the material in working with children in classes, and so in everyday life. Using an album helpd to development in children`s thinking, speech, imagination, and of attention and importance of nature in relationships.
 
Publisher Грамота
 
Date 2014
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/8312/1/G_Smolnykova_G_Chubach_MPTASKDDRV_IPPO.pdf
Смольникова, Галина Валентинівна та Чубач, Г.Т. (2014) Малятам про тварин: Альбом сюжетних картинок для дітей раннього віку Дошкільна освіта . Грамота, Київ, Україна. ISBN 978-966-349-495-1