Запис Детальніше

Теорія і практика управління якістю в системі споживчої кооперації

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теорія і практика управління якістю в системі споживчої кооперації
 
Creator Рибалко, Леся
 
Subject управління якістю
якість
 
Description Виокремлено три підходи щодо генезису теорії і практики управління якістю в торгівлі, та запропоновано їх інтеграцію в єдину загальну систему.
 
Publisher Львів: Видавництво Львівської комерційної академії
 
Date 2015-04-07T09:11:02Z
2015-04-07T09:11:02Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Вісник Львівської комерційної академії. – Серія економічні науки, випуск 21. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. – 316 с. (С. 209-215)
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2537
 
Language ua