Запис Детальніше

Проектування організаційної структури як елемент формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування організаційної структури як елемент формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації
 
Creator Рибалко, Леся
 
Subject споживча кооперація
організаційна структура
система якості
управління якістю
 
Description Автором встановлено систему організаційних заходів при проектуванні організаційної структури, що забезпечить формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації.
 
Publisher Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
 
Date 2015-04-07T09:15:05Z
2015-04-07T09:15:05Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: Зб. наук. праць / Редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2006. – Вип. 2 (4). – 693 с.: іл.., табл.. (С. 479-485)
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2538
 
Language ua