Проектування організаційної структури як елемент формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Проектування організаційної структури як елемент формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації
|
|
| Creator |
Рибалко, Леся
|
|
| Subject |
споживча кооперація
організаційна структура система якості управління якістю |
|
| Description |
Автором встановлено систему організаційних заходів при проектуванні організаційної структури, що забезпечить формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації.
|
|
| Publisher |
Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
|
| Date |
2015-04-07T09:15:05Z
2015-04-07T09:15:05Z 2006 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: Зб. наук. праць / Редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2006. – Вип. 2 (4). – 693 с.: іл.., табл.. (С. 479-485)
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2538 |
|
| Language |
ua
|
|