Процедура навчання персоналу при впровадженні системи управління якістю в сфері торгівлі споживчої кооперації
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Процедура навчання персоналу при впровадженні системи управління якістю в сфері торгівлі споживчої кооперації
|
|
Creator |
Рибалко-Рак Леся Андріївна
|
|
Subject |
персонал
навчання якість управління якістю система якості споживча кооперація |
|
Publisher |
Полтава: РВВ ПУСКУ
|
|
Date |
2015-04-07T10:46:38Z
2015-04-07T10:46:38Z 2010-04-23 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Національна економіка у сучасній глобальній економічній системі: механізми функціонування, динаміка, економічна безпека: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 квітна 2010. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2010. – 265 с. (С. 179-181)
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2555 |
|
Language |
ua
|
|