Запис Детальніше

Процедура навчання персоналу при впровадженні системи управління якістю в сфері торгівлі споживчої кооперації

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Процедура навчання персоналу при впровадженні системи управління якістю в сфері торгівлі споживчої кооперації
 
Creator Рибалко-Рак Леся Андріївна
 
Subject персонал
навчання
якість
управління якістю
система якості
споживча кооперація
 
Publisher Полтава: РВВ ПУСКУ
 
Date 2015-04-07T10:46:38Z
2015-04-07T10:46:38Z
2010-04-23
 
Type Thesis
 
Identifier Національна економіка у сучасній глобальній економічній системі: механізми функціонування, динаміка, економічна безпека: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 квітна 2010. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2010. – 265 с. (С. 179-181)
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2555
 
Language ua