Запис Детальніше

HÔTELLERIE ET RESTAURATION. Збірник текстів і завдань з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) (для організації самостійної роботи студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title HÔTELLERIE ET RESTAURATION. Збірник текстів і завдань з
дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) (для організації самостійної роботи студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Юр’єва, Н.П.
 
Subject Второй иностранный язык
 
Date 2015
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/39555/1/2014%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20431%D0%9C%20%D0%93%D0%9E%D0%A2%203%D0%BA%D0%A1%D0%A0.pdf
Юр’єва, Н.П. (2015) HÔTELLERIE ET RESTAURATION. Збірник текстів і завдань з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) (для організації самостійної роботи студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/39555/