Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Івент- технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Івент-
технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм).
 
Creator Радіонова, О. М.
 
Subject Ивент-технологии
 
Date 2015
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/39728/1/2013%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.457%D0%9C%20%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4.%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%20%D0%B7%D0%B0%D0%BD.%20%D0%98%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD.%20%D0%B2%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D1%8C.pdf
Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Івент- технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/39728/