Запис Детальніше

Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну
 
Creator Межиброцький, В. П.
Старчевський, В. Л.
 
Description Досліджено вплив співвідношення морфорлін – монохлориста сірка на вихід та
якість утворення N, N′- дитіодиморфоліну. Показано, що надлишок морфоліну веде до зростання виходу продукту з одночасним збільшенням його температури топлення. Для збільшення селективності за цільовими продуктами реакцію ведуть у присутності
сульфіту натрію. Зростання часу реакції з 1 до 2 годин не покращує якості продукту. The influence of relationship of morpholin-sulphur monochlorid on increases of concentration and quality of formation N,N’-bitiobimorpholin has been investigated. The increases of concentration of morpholin leads to increases of concentration of product with increases it temperatures of solubilization was shown. For increases of selectiveness for products of process the reaction lead in the presence of Na2SO3. The increase of reaction time from 1 to 2 hours has no increase of product quality.
 
Date 2009-09-03T10:58:27Z
2009-09-03T10:58:27Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Межиброцький В. П. Вплив співвідношення компонентів на вихід і якість N, N-дитіодиморфоліну / В. П. Межиброцький, В. Л. Старчевський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 68-69. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/244
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"