Вплив настоянки перстачу прямостоячого на окиснювальну модифікацію білків та вміст молекул середньої маси у плазмі крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив настоянки перстачу прямостоячого на окиснювальну модифікацію білків та вміст молекул середньої маси у плазмі крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони
|
|
Creator |
Глубоченко, Олена Володимирівна
Мещишен, Іван Федорович |
|
Description |
Изучено влияние настойки лапчатки прямостоячей на окислительную модификацию белков и уровень молекул средней массы в крови крыс при условии експериментального эрозивно-язвенного поражения гастродуоденальной зоны. Доказано, что настойка лапчатки прямостоячей на протяжении 14 дней предупреждает повышение уровня окислительной модификации белков и способствует нормализации содержания молекул средней массы.
|
|
Date |
2015-06-08T09:52:30Z
2015-06-08T09:52:30Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
УДК 616.33/.342-002.44:577.1]-085.322:582.71]-19
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8988 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Експериментальна та клінічна фізіологія і біохімія
|
|