Запис Детальніше

Вплив настоянки перстачу прямостоячого на окиснювальну модифікацію білків та вміст молекул середньої маси у плазмі крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив настоянки перстачу прямостоячого на окиснювальну модифікацію білків та вміст молекул середньої маси у плазмі крові щурів за умов експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зони
 
Creator Глубоченко, Олена Володимирівна
Мещишен, Іван Федорович
 
Description Изучено влияние настойки лапчатки прямостоячей на окислительную модификацию белков и уровень молекул средней массы в крови крыс при условии експериментального эрозивно-язвенного поражения гастродуоденальной зоны. Доказано, что настойка лапчатки прямостоячей на протяжении 14 дней предупреждает повышение уровня окислительной модификации белков и способствует нормализации содержания молекул средней массы.
 
Date 2015-06-08T09:52:30Z
2015-06-08T09:52:30Z
2001
 
Type Article
 
Identifier УДК 616.33/.342-002.44:577.1]-085.322:582.71]-19
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8988
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Експериментальна та клінічна фізіологія і біохімія