Запис Детальніше

Істина народжується в змаганні: Українська мова в цікавих цифрах і фактах, загадках і запитаннях, іграх і конкурсах

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/9849/
 
Title Істина народжується в змаганні: Українська мова в цікавих цифрах і фактах, загадках і запитаннях, іграх і конкурсах
Truth gives birth in a competition. Ukrainian in interesting numbers and facts, riddles and questions, games and competitions
Истина рождается в соревновании. Украинский язык в интересных цифрах и фактах, загадках и вопросах, играх и конкурсах
 
Creator Остапченко, Олена Вадимівна
Остапченко, Віктор Іванович
 
Subject Навчальні посібники
 
Description У посібнику на матеріалі сучасної української мови і мов світу подано цікавий лінгвістичний матеріал, який може бути використаний для організації проблемного навчання студентів та старшокласників за ігровими технологіями, факультативної чи індивідуальної роботи, проведення виховних заходів, самостійного опрацювання на дозвіллі.
До видання ввійшли сценарії мовно-літературних турнірів, конкурсів і вікторин, проблемні завдання, мовні загадки і парадокси, лінгвістичні ігри, матеріали для навчальних дискусій, цікаві відомості про мову.
Посібник стане в пригоді студентам, старшокласникам, викладачам, усім, хто цікавиться мовою
Interesting linguistic material that can be used for organization of problem studies, optional or individual work, realization of educator measures, independent working at leisure of students and senior pupils using playing technologies is given in a manual on material of modern Ukrainian and world languages, .
Edition consists of the scenarios of literary tournaments, competitions and quizzes, problem tasks, language riddles and paradoxes, linguistic games, materials, entered for educational discussions, interesting information about a language.
A manual will be useful for the students, senior pupils, teachers, all, who takes interest in Ukrainian
В пособии на материале современного украинского языка и других языков мира подан интересный лингвистический материал, который может быть использован для организации проблемного обучения студентов и старшеклассников по игровым технологиям, факультативной или индивидуальной работы, проведения воспитательных мероприятий, самостоятельного изучения на досуге.
В издание вошли сценарии лингвистических и литературных турниров, конкурсов, викторин, проблемные задания, речевые загадки и парадоксы, игры, материалы для учебных дискуссий, занятные лингвистические факты.
Пособие будет полезно студентам, старшеклассникам, преподавателям, всем, интересующимся проблемами языка
 
Publisher Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка
 
Date 2008
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/9849/1/O_Ostapchenko_Istyna_GI.pdf
Остапченко, Олена Вадимівна та Остапченко, Віктор Іванович (2008) Істина народжується в змаганні: Українська мова в цікавих цифрах і фактах, загадках і запитаннях, іграх і конкурсах Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, Київ.