Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
|
|
Creator |
Паляниця, Л. Я.
Гродзіцька, О. С. Березовська, Н. І. Косів, Р. Б. Швабюк, О. В. |
|
Description |
Досліджено вплив протеолітичних ферментних препаратів на динаміку бродіння пшеничного сусла та склад бражок. Доведено, що використання ферментних препаратів Нейтраза та Протеаза GC-106 сприяє інтенсифікації бродіння та збільшенню виходу спирту з тонни умовного крохмалю. The influence of proteases during the fermentation of wort from wheat and composition of ferment is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations Neytraza and Proteaza GC-106 promote to intensification of process of fermentation and increase exit of spirit from the ton of conventional starch. |
|
Date |
2009-09-03T14:06:06Z
2009-09-03T14:06:06Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 141-144. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/507 |
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|