Запис Детальніше

Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
 
Creator Паляниця, Л. Я.
Гродзіцька, О. С.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Швабюк, О. В.
 
Description Досліджено вплив протеолітичних ферментних препаратів на динаміку бродіння пшеничного сусла та склад бражок. Доведено, що використання ферментних препаратів Нейтраза та Протеаза GC-106 сприяє інтенсифікації бродіння та збільшенню виходу
спирту з тонни умовного крохмалю. The influence of proteases during the fermentation of wort from wheat and composition of ferment is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations Neytraza and Proteaza GC-106 promote to intensification of process of fermentation and increase exit of spirit from the ton of conventional starch.
 
Date 2009-09-03T14:06:06Z
2009-09-03T14:06:06Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 609 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 141-144. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/507
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"