Запис Детальніше

Obtaining of fermented beverages with beet pomace

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Obtaining of fermented beverages with beet pomace
Получение ферментированных напитков с использованием свекольных выжимок
Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
 
Creator Косоголова, Л. О.; Національний авіаційний університет
Чоповська, А. О.; Національний авіаційний університет
 
Subject
fermented drink; carrot and beet pomace; yeast Saccharomyces cerevisiae
663.14.036

ферментированный напиток; морковные и свекольные выжимки; дрожжи Saccharomyces cerevisiae
663.14.036

ферментований напій; моркв'яні та бурякові вичавки; дріжджі Saccharomyces cerevisiae
663. 14. 036
 
Description Investigated parameters for optimal removal of extractives vegetable pomace, set optimum conditions for pasteurization enzymes tion beverage studied fermentation process based on the nutrient composition among higher-defined and organoleptic properties of the finished fermented beverage "Vitamin".
Исследованы параметры для оптимального извлечения экстрактивных веществ из овощных выжимок, установлены оптимальные режимы пастеризации для ферментированного напитка, исследован процесс ферментации в зависимости от состава питательной среды и определены органолептические показатели готового ферментированного напитка «Витаминный».
Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor


 
Date 2015-06-21
 
Type


 
Format application/text-plain:formatted
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
 
Source Problems of Environmental Biotechnology; № 1 (2015)
Проблемы экологической биотехнологии; № 1 (2015)
Проблеми екологічної біотехнології; № 1 (2015)
 
Language uk