Запис Детальніше

Формування та реалізація фінансового потенціалу територіальних громад

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування та реалізація фінансового потенціалу територіальних громад
 
Creator Єгоричева, Світлана Борисівна
Тимошенко, Оксана Валеріївна
 
Subject фінансовий потенціал, місцеве самоврядування, місцеві бюджети, територіальні громади,
фінансові ресурси органів місцевого самоврядування
 
Description У монографії розвинуто теоретичні основи та запропоновано практичні заходи з удосконалення формування та реалізації фінансового потенціалу територіальних громад. Визначено сутнісну характеристику фінансового потенціалу територіальних громад, узагальнено наукові підходи до його структуризації, розкрито механізм його формування та реалізації.
Обґрунтовано роль бюджетних ресурсів у забезпеченні фінансової самодостатності територіальних громад у контексті змін бюджетно-податкового законодавства. Розвинуто методичні підходи до проведення оцінки результативності формування та реалізації фінансового потенціалу територіальних громад.
Визначено пріоритетні напрями нарощення фінансового потенціалу територіальних громад. Обґрунтовано доцільність збільшення дохідної бази місцевих бюджетів за рахунок удосконалення порядку оподаткування об’єктів житлової нерухомості та доходів фізичних осіб. Доведено об’єктивність випуску й розміщення органами місцевого самоврядування місцевих облігаційних позик та створення муніципального банку за участю фінансових ресурсів територіальних громад та підприємств комунальної власності.
 
Publisher Полтавський університет економіки і торгівлі
 
Date 2015-06-24T05:52:11Z
2015-06-24T05:52:11Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Формування та реалізація фінансового потенціалу територіальних громад : монографія / С.Б. Єгоричева, О.В. Тимошенко. - Полтава, ПУЕТ, 2014. - 221 с.
978-966-184-183-2
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2657
 
Language ua