Запис Детальніше

Компетентністно зорієнтована освіта: якісні виміри /редкол. Огнев'юк В.О., Хоружа Л.Л. та ін./ (Розділ ІІ. ІК-компетентність викладачів і студентів як шлях до формування інформаційного освітнього середовища університету. с.151-196)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/10019/
978-617-658-011-9
 
Title Компетентністно зорієнтована освіта: якісні виміри /редкол. Огнев'юк В.О., Хоружа Л.Л. та ін./ (Розділ ІІ. ІК-компетентність викладачів і студентів як шлях до формування інформаційного освітнього середовища університету. с.151-196)


 
Creator Морзе, Наталія Вікторівна
Буйницька, Оксана Петрівна
Кочарян, Артур Борисович
 
Subject Монографії
 
Description Видання є спільним освітньо-науковим проектом Київського університету імені Бориса Грінченка, Вищої педагогічної школи Спілки польських учителів та Благодійного фонду сприяння розвитку освіти імені Бориса Грінченка


 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка.
 
Date 2015
 
Type Монографія
NonPeerReviewed
 
Format text
text
 
Language uk
uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/10019/1/mon_NM_OB_AK.pdf
http://elibrary.kubg.edu.ua/10019/6/m1_NM_OB_AK.pdf
Морзе, Наталія Вікторівна та Буйницька, Оксана Петрівна та Кочарян, Артур Борисович (2015) Компетентністно зорієнтована освіта: якісні виміри /редкол. Огнев'юк В.О., Хоружа Л.Л. та ін./ (Розділ ІІ. ІК-компетентність викладачів і студентів як шлях до формування інформаційного освітнього середовища університету. с.151-196) Колективна. Київський університет імені Бориса Грінченка., Київ.