Запис Детальніше

Особливості брендингу продукції на ринку м'яса птиці

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості брендингу продукції на ринку м'яса птиці
 
Creator Сендецька, С. В.
 
Description Розглянуто поняття “бренд”, англо-американська і японська моделі брендингу, різні точки зору на брендинг у птахівництві. Наведено приклади формування бренду лідером ринку продукції птахівництва – акціонерним товариством закритого типу “Миронівський хлібопродукт”. Описано результати опитування споживачів м’яса птиці у м. Львові про їх відношення до брендованої продукції. На їх основі зроблено висновки про особливості брендингу продукції птахівництва і умови успішного просування птахівничих брендів на ринку. A concept is examined “to the brand”, English-American and Japanese models of branding are different points of view on branding in the poultry farming. The examples of
forming of brand are resulted by the leader of market of products of the poultry farming – joint-stock company of the closed type “Mironivskiy khliboprodukt”. Described results of survey of consumers of meat of bird in Lviv about their attitude toward brand products. On their basis the done conclusions are about the features of branding products of the poultry farming and condition of successful advancement of poultry farming brands at the market.
 
Date 2009-09-08T05:57:15Z
2009-09-08T05:57:15Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Сендецька С. В. Особливості брендингу продукції на ринку м'яса птиці / С. В. Сендецька // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 633 : Логістика. – С. 656–661. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/982
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"