Запис Детальніше

Пристрій для паралельного зовнішнього сортування даних

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пристрій для паралельного зовнішнього сортування даних
 
Creator Семеренко, Василь Петрович
Матрос, Дмитро Олександрович
Семеренко, Василий Петрович
Semerenko, Vasyl Petrovych
 
Subject G06F 7/00
обчислювальна техніка
сортування даних
обробка даних
управління базами даних
інформаційно-вимірювальні системи
пристрій для сортування даних
зовнішнє сортування
 
Description 1. Пристрій для паралельного зовнішнього сортування даних, який складається із блоків часткового сортування, блоку розподілу даних, виходів якого з'єднані з входами блоків часткового сортування, який відрізняється тим, що в нього введені блок пам'яті вхідних даних, блок пошуку мінімального елемента, блок пошуку максимального елемента, блок пам'яті вихідних даних, блок керування, виходи якого з'єднані з входами керування блоку розподілу даних, блоків початкового сортування, блоку пам'яті вихідних даних і блоку пам'яті вхідних даних, інформаційний вхід якого з'єднаний з інформаційним входом пристрою, а вихід з'єднаний з інформаційним входом блоку розподілу даних, р виходів якого з'єднані, відповідно, з інформаційними входами р блоків сортування, виходи мінімуму і виходи максимуму яких з'єднані відповідно, з входами блоку пошуку мінімального елемента і блоку пошуку максимального елемента, виходи яких з'єднані відповідно з першим інформаційним входом і другим інформаційним входом блоку пам'яті вихідних даних, інформаційний вихід якого під'єднаний до інформаційного виходу пристрою, вхід керування якого з'єднаний з входом початкового установлення блока керування.
2. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що блок пошуку мінімального елемента містить вузлів вибору мінімального з двох елементів, які утворюють -piвневе бінарне дерево у якому вузол, що відповідає кінцевій вершині дерева має входи і j-й , а вихід вузла, що відповідає кореневій вершині дерева, з'єднаний з виходом блоку.
3. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що блок пошуку максимального елемента містить вузлів вибору максимального з двох елементів, які утворюють -piвневе бінарне дерево у якому вузол, що відповідає кінцевій вершині дерева має входи і j-й , а вихід вузла, що відповідає кореневій вершині дерева, з'єднаний з виходом блоку.
 
Date 2015-07-23T08:55:48Z
2015-07-23T08:55:48Z
2015-03-10
 
Type Patent
 
Identifier 97237
Пат. 97237 UA, МПК G06F 7/00. Пристрій для паралельного зовнішнього сортування даних [Текст] / В. П. Семеренко, Д. О. Матрос (Україна). - № u201407879 ; заявл. 14.07.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5. - 8 с. : кресл.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/1504
 
Language uk_UA
 
Publisher Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ)