Запис Детальніше

Коротка дистанція свободи: причини і наслідки кольорових революцій у пострадянському світі

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Коротка дистанція свободи: причини і наслідки кольорових революцій у пострадянському світі
 
Creator Мінаков, Михайло
Минаков, Михаил
Minakov, Mikhail
 
Subject кольорові революції
Грузія
Україна
Киргизстан
пострадянський авторитаризм
color revolutions
post-Soviet political regimes
authoritarianism
 
Description In this article, author reviews causes and consequences of the color revolutions in the post-Soviet countries. Author compares causes with the mid-term results of socio-economic development in Georgia, Ukraine and Kyrgyzstan. Author concludes that 'color revolutions' did not lead to implementation of the revolutionary promises; they only delayed the move of revolutionary countries to post-Soviet authoritarianism.
У цій статті автор розглядає причини та наслідки "кольорових революцій" у Грузії, Україні та Киргизстані, а також реакції на ці події в сусідніх країнах. Також автор порівнює причини з середньо-терміновими наслідками "революцій" як у окремих країнах? так і для регіону в цілому. Висновок автора полягає в тому, що "кольорові революції" не призвели до виконання "революційних" обіцянок, зупинивши лише на короткий час сповзання пострадянських націй до авторитаризму.
 
Date 2013-03-10T20:35:48Z
2013-03-10T20:35:48Z
2012-07-01
 
Type Article
 
Identifier Мінаков М. А. Коротка дистанція свободи: причини і наслідки кольорових революцій у пострадянському світі // Критика. - 2012. - № 7-8. - С. 2-7.
1563-6461
http://www.ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/2180
 
Language ua
 
Relation Критика
Інститут Критика
 
Publisher Критика