Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим
eKMAIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим
|
|
Creator |
Цьохла, Світлана
Павленко, Ірина |
|
Subject |
ресторан
бізнес фахівці заклади розвиток restaurant business specialists establishments development |
|
Description |
Analysis of progress of restaurant business trends in AR Crimea is conducted by the authors for the last five years, factors which infl uence the work of enterprises of restaurant business of the region and Ukraine are considered. Advantages and lack of work of establishments of compatible networks are studied.
Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим за останні п'ять років. Розглянуто чинники, що впливають на роботу підприємств ресторанного бізнесу регіону та України. Вивчено переваги та недоліки роботи закладів уніфікованих мереж. |
|
Date |
2013-03-22T08:32:24Z
2013-03-22T08:32:24Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Цьохла С. Ю. Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим / Цьохла С. Ю., Павленко І. Г. // Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.
1996-5931 http://www.ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/2258 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.
|
|
Publisher |
ВПЦ НаУКМА
|
|