Запис Детальніше

Термінологічний аналіз поняття "культура міжсуб’єктної взаємодії" та його значення в розвитку підходів до професійної підготовки фахівців

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термінологічний аналіз поняття "культура міжсуб’єктної взаємодії" та його значення в розвитку підходів до професійної підготовки фахівців
 
Creator Бершадська, Ольга
 
Subject спілкування
взаємодія
культура міжсуб’єктної взаємодії
культура спілкування
комунікативна компетентність
професійна культура
communication
interaction
interpersonal interaction culture
communication culture
communicative competence
professional cultures
 
Description The article compares the meaning of the following notions: «interpersonal interaction culture», «communication culture» and «communication competence». It also defines the meaning of interpersonal interaction culture, describes the structure and outlines the criteria and indicators of interpersonal interaction culture building.
В статті проведено порівняльний аналіз понять «культура міжсуб’єктної взаємодії», «культура спілкування» та «комунікативна компетентність», визначено зміст поняття «культура міжсуб’єктної взаємодії», описано його структуру, а також виділено критерії та показники сформованості даного феномену.
 
Date 2014-03-28T09:20:57Z
2014-03-28T09:20:57Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Бершадська О. В. Термінологічний аналіз поняття "культура міжсуб’єктної взаємодії" та його значення в розвитку підходів до професійної підготовки фахівців / Ольга Бершадська. // Вісник інституту розвитку дитини. - 2011. - Вип. 17. – С. 51–58.
http://www.ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/2917
 
Language ua