Запис Детальніше

Reduction of systemotechnical complex model to a level of multielement physical system

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Reduction of systemotechnical complex model to a level of multielement physical system
Редукция модели системотехнического комплекса до уровня многоэлементной физической системы
Редукція моделі системотехнічного комплексу до рівня багатоелементної фізичної системи
 
Creator Bychkovsky, V. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject systemotechnical complex; reduction; analogy method
комплекс; редукция; метод аналогий
системотехнічний комплекс; редукція; метод аналогій
 
Description Reduction method of systemotechnical complex (STC) model is propose for principal regularity elucidation of part in wholeness unification and analysis of components in STC interaction. The analysis of characters in STC on information level is fulfil. The dependences of information characters of system and STC from essential parameters is define. Limitations on model’s characters of STC are determine. The results discover the possibility of STC analysis on macroscopic level.
Для выяснения основных закономерностей объединения частей в целое и анализа взаимодействия составляющих в системотехническом комплексе (СТК) предлагается методика редукции модели СТК. Выполнен анализ характеристик систем СТК на информационном уровне. Определены зависимости информационных характеристик систем СТК от основных параметров. Установлены ограничения на характеристики модели СТК. Полученные результаты дают возможность проводить анализ СТК на макроскопическом уровне.
Для з’ясування основних закономірностей об’єднання частин в ціле та аналізу взаємодії цих складових в системотехнічному комплексі (СТК) пропонується методика редукції моделі СТК. Виконано аналіз характеристик систем СТК на інформаційному рівні. Визначено залежності інформаційних характеристик систем та СТК від основних параметрів. Встановлено обмеження на характеристики моделі СТК. Отримані результати дають можливість проводити аналіз СТК на макроскопічному рівні.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2011-03-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/34
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 44 (2011); 54-57
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 44 (2011); 54-57
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 44 (2011); 54-57
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/34/637
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).