Запис Детальніше

Analysis methods for calculating the input impedance of a logarithmic spiral

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Analysis methods for calculating the input impedance of a logarithmic spiral
Анализ методов расчета входного сопротивления логарифмической спирали
Аналіз методів розрахунку вхідного опору логарифмічної спіралі
 
Creator Kovalchyk, D. A.; Севастопольський національний технічний університет, м. Севастополь
 
Subject метод; входное сопротивление; плоская спиральная антенна; спиральные излучатели
метод; вхідний опір; плоска спіральна антена; спіральні випромінювачі
method; input resistance; PSA; analysis; spiral heaters
 
Description This paper gives a comparative analysis of methods for calculating the input impedance of the spiral izluchataley, as well as the experimental values of the input resistance of the PSA and the theoretical, computed using the method of induced emf. Their comparison is done.
В работе приведен сравнительный анализ методов расчета входного сопротивления спиральных излучателей, а также представлены экспериментальные значения входного сопротивления плоской спиральной антенны и теоретические, расчитанные с помощью метода наведенных ЭДС. Проведено их сравнение.
В роботі приведено порівняльний аналіз методів розрахунку вхідного опору спіральних випромінювачів, а також представлені експериментальні значення вхідного опору плоскої спіральної антени та теоретично розраховані методом наведених ЕРС. Проведено їх порівняння.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2012-10-10
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/83
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 49 (2012); 108-113
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 49 (2012); 108-113
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 49 (2012); 108-113
 
Language rus
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/83/77
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).