Запис Детальніше

Формування та властивості послідовностей Голда

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування та властивості послідовностей Голда
Формирование и свойства последовательностей Голда
Ganzenko Generation and properties of Gold’s sequence
 
Creator Mrachkovskiy, O. D.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Chasnyk, A. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Ganzenko, V. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject Послідовність Голда; АКФ; спектр; формування
Последовательность Голда; АКФ; спектр; формирование
Gold’s sequences; correlation; formation; Fourier analysis
 
Description У статті докладно розглянуто принципи формування послідовності Голда, наведена структурна схема генератора послідовності на базі регістрів зсуву і докладний опис її роботи. Були розраховані спектральні характеристики послідовностей різної довжини. Виходячи з аналітичного подання спектра даної послідовності, було отримано вираз для розрахунку смуги частот. Для послідовностей Голда різної довжини розраховані Автокореляційні функції та рівні бічних викидів у порівнянні з М-послідовністю, також розглянута періодична автокореляційна.
В статье подробно рассмотрены принципы формирования последовательности Голда, приведена структурная схема генератора последовательности на базе сдвиговых регистров и пошаговое описание ее работы. Были рассчитаны спектральные характеристики последовательностей различной длинны. Исходя из аналитического представления спектра данной последовательности, было получено выражение для расчета полосы частот. Для последовательностей Голда различной длинны рассчитаны автокорреляционные функции и уровни боковых выбросов в сравнении с М-последовательностью, также рассмотрена периодическая автокорреляционная.
The article shows principles generation of Gold's sequences, shown a block diagram of sequence generator, based on shift registers and step by step description of its work. We calculated the spectral characteristics of sequences of different lengths. Based on the analytical representation of the spectrum of the sequence was obtained expression for calculating the bandwidth. For Gold’s sequences of different length were calculated autocorrelation functions and levels of lateral release in comparison with the max length sequence, also were considered a periodic autocorrelation.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2011-06-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/80
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 45 (2011); 52-57
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 45 (2011); 52-57
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 45 (2011); 52-57
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/80/109
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).