Запис Детальніше

Analysis of navigation C/A - Code of GPS system

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Analysis of navigation C/A - Code of GPS system
Анализ навигационного C/A – кода системы GPS
Аналіз навігаційного C/A – коду системи GPS
 
Creator Mrachkovskiy, O. D.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Chasnyk, A. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject C/A - code; ACF; CCF; a ambiguity function; isocorrelation; resolution ability
S/A – код; формирование; АКФ; ВКФ; функция неопределенности; изокореляты; разрешающая способность
S/A – код; формування; АКФ; ВКФ; функція невизначеності; ізокореляти; роздільна здатність
 
Description This article the formation of S/A - Code detail its ACF and CCF, in comparison with the max length sequence  and Gold-sequence. Shows the ambiguity function and its sections at different levels. Also calculated the potential resolutions for the S/A - package. The article shows the formation of C/A - Code (C/A - coarse/acquisition, or clear/ acquisition), which used for Global Positioning System. Detaily investigated by the autocorrelation and crosscorrelation function of the code, in comparison with the max length sequence and Gold’s sequence. Ambiguity function and its sections at different levels were calculated in the strong and weak correlation, and the potential resolutions for the given code was calculate. In this paper, we calculated the amplitude and phase spectrum of the signal and its bandwidth.
В статье подробно рассмотрен процесс формирования  C/A – кода (С/А - coarse/acquisition,  или clear/acquisition), применяющегося в системе глобального позиционирования  GPS. Детально исследованы автокорреляционные и взаимнокорреляционные функции этого кода, в сравнении с М-последовательностью и последовательностью Голда. Была рассчитана функция неопределенности и ее сечения на различных уровнях в области сильной и слабой корреляции, а также были вычислены потенциальные разрешающие способности данного кода. В  статье были рассчитаны амплитудный и фазовый спектр сигнала и его полоса частот.
У статті докладно розглянуто процес формування C / A - коду (С / А - coarse / acquisition, або clear / acquisition), що застосовується в системі глобального позиціонування GPS. Детально досліджено автокореляційною і взаємокореляційною функції цього коду, в порівнянні з М-послідовністю і послідовністю Голда. Була розрахована функція невизначеності та її перетин на різних рівнях в області сильної і слабкої кореляції, а також були обчислені потенційні роздільні здатності даного коду. У статті були розраховані амплітудний та фазовий спектри сигналу та його смуга частот.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2011-12-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/103
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 47 (2011); 77-83
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 47 (2011); 77-83
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 47 (2011); 77-83
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/103/106
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).