Запис Детальніше

Обработка сигналов домен-акустическим процессором в автокорреляционном режиме

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обработка сигналов домен-акустическим процессором в автокорреляционном режиме
Signal processing domain-acoustic processor in the autocorrelation mode
Обробка сигналів домен-акустичним процесором у авто кореляційному режимі
 
Creator Belas, O. M.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Ivanko, O. O.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject домен акустический процессор; обработка сигналов; отношение сигнал/шум
domain acoustic processor; signal processing; signal / noise ratio
домен акустичний процесор; оброблення сигналів; відношення сигнал/шум
 
Description Анализируется отношение сигнал/шум, которое может быть достигнуто при обработки сигналов домен-акустическим процессором. Показано, что качество обработки сигналов указанным методом в идеальном случае определяется качеством этих первичных сигналов. При условии, что сигнал записи формируется малошумным мощным генератором, в автокорреляционном режиме опорный сигнал формируется из сигнала, который подлежит обработке.
It is analyzed the signal / noise ratio, which can be achieved by the signal processing domain-acoustic processor. It is shown that the quality of signal processing by this method ideally determined by the quality of the primary signals. Provided that the recorded signal is formed by a powerful generator of low-noise, the autocorrelation mode, the reference signal generated from the signal, which is to be processed.
Аналізується відношення сигнал/шум, яке може бути досягнуте під час оброблення сигналів домен-акустичним процесором. Показано, що якість обробки сигналів вказаним методом в ідеальному випадку визначається якістю цих первинних сигналів, при цьому за умови, що сигнал запису формується малошумним потужним генератором, то в автокореляцiйному режимі опорний сигнал формується із сигналу, який підлягає обробці.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2012-10-10
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/111
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 49 (2012); 198-202
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 49 (2012); 198-202
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 49 (2012); 198-202
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/111/113
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).