Запис Детальніше

Remote course "Descriptive geometry" in baccalaureate radio engineering and adjacent directions of the education

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Remote course "Descriptive geometry" in baccalaureate radio engineering and adjacent directions of the education
Дистанционный курс «Начертательная геометрия» в бакалаврате радиотехнических и смежных направлений обучения
Дистанційний курс «Нарисна геометрія» у бакалавраті радіотхнічних та суміжних напрямків навчання
 
Creator Gnitetska, T. V.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject remote course; descriptive geometry
дистанционное обучение, начертательная геометрия, инженерная графика; компьютерная графика
дистанційне навчання; нарисна геометрія; інженерна графіка; комп’ютерна графіка
 
Description Work is dedicated to problem of the creation and use in scholastic process of the remote course "Descriptive geometry". In article are discussed particularities given course at presentation of the scholastic material. The Considered structure of the textbook, are shown interaction examples presentations theoretical and practical scholastic material, broughted tests for independent training student, as well as designed author graphic editor for decision of the problems to descriptive geometry, allowing conduct estimation correctness of the decision and provide the relationship with teacher.
Работа посвящена проблемам создания и использования в учебном процессе дистанционного курса «Начертательная геометрия». В статье обсуждаются особенности данного курса при представлении учебного материала. Рассмотрена структура учебника, показаны примеры интерактивного представления теоретического и практического учебного материала, приведены тесты для самостоятельного тренинга студентов, а также разработанный авторами графический редактор для решения задач начертательной геометрии, позволяющий проводить оценивание правильности решения и обеспечивать связь с преподавателем.
Робота присвячена проблемам створення та використання у навчальному процесі дистанційного курсу «Нарисна геометрія». В статті обговорюються особливості даного курсу при представленні навчального матеріалу. Розглянута структура підручника, наведені приклади інтерактивного представлення теоретичного та практичного навчального матеріалу, наведені тести для самостійного тренінга студентів, а також розроблений авторами графічний редактор для розв’язку задач нарисної геометрії, що дозволяє проводити оцінювання правильності розв’язку та забезпечувати зв’язок з викладачем.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2012-02-27
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/159
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 48 (2012); 186-192
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 48 (2012); 186-192
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 48 (2012); 186-192
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/159/160
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).