Запис Детальніше

The analysis of linear parametric circuits with switched capacitors by compact modified method of curve fitting

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The analysis of linear parametric circuits with switched capacitors by compact modified method of curve fitting
Анализ линейно-параметрических цепей с переключающимися конденсаторами компактным модифицированным методом припасовывания
Аналіз лінійно-параметричних кіл з конденсаторами, що перемикаються, компактним модифікованим методом припасовування
 
Creator Artemenko, M. E.; Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій, м. Київ
Rybin, A. I.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Kumsiya, M. S.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject компактный модифицированный метод припасовывания; анализ цепей с переключающимися конденсаторами
компактний модифікований метод припасовування; аналіз кіл з конденсаторами, що перемикаються
compact modified method of curve fitting; analysis of switchedcapacitor networks
 
Description The analytical connections  between the topological resistive element’s connection matrix of ARC-prototype and the topological switched capacitor’s connection matrices of resistor’s switch-capacitor  equivalents   for both phases of SC-circuits were established  that permits to  analyze a switched-capacitor networks on the base of  element’s connection matrix of ARC-prototype. The formal mathematical apparatus of forming the SC-circuits’ difference equations based on element’s connection matrix of ARC-prototype was developed which allows to reduce the dimension of the analyzed model of SC-circuits to the number of prototype’s capacitors.
Установлена аналитическая связь между топологической матрицей включения резистивных элементов ARC-прототипа и топологическими матрицами включения переключающихся конденсаторов основных конденсаторно-ключевых эквивалентов резисторов для обеих фаз SC-цепи, что позволяет анализиро-вать цепи с переключающимися конденсаторами на основе таблицы  включения элементов ARC-прототипа. Разработан формализованный математический аппарат формирования разностных уравнений  SC-цепи на основе таблицы включения элементов ARC-прототипа, позволяющий понизить размерность модели анализируемой SC-цепидо числа конденсаторов прототипа.
Встановлений аналітичний зв’язок між топологічною матрицею вмикання резистивних елементів ARC-прототипу та топологічними матрицями вмикання конденсаторів, що перемикаються, основних конденсаторно-ключевих еквівалентів ре-зисторів для обох фаз SC-кола, це дозволяє аналізувати кола з конденсаторами, що перемикаються, на основі таблиці  вмикання елементів ARC-прототипу. Розроблений формалізований математичний апарат формування різницевих рівнянь SC-кола на основі таблиці вмикання елементів ARC-прототипу, який дозволяє зменшити розмірність моделі SC-кола, що аналізується, до числа конденсаторів прототипу.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2011-10-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/176
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 46 (2011); 41-50
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 46 (2011); 41-50
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 46 (2011); 41-50
 
Language rus
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/176/177
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).