Запис Детальніше

Порівняльний аналіз перспективних джерел струму для електроімпедансометрії в розширеній смузі частот

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльний аналіз перспективних джерел струму для електроімпедансометрії в розширеній смузі частот
Comparative analysis of promising current sources for electrical impedance tomography in an extended frequency range
 
Creator Timoshenko, G. V.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Gaydayenko, E. V.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject імпедансна томографія; джерело струму; комплексний опір; схема Хауленда; зсув фази; активний зворотній зв’язок
импедансная томография; источник тока; комплексное сопротивление; схема Хауленда; сдвиг фазы; активная обратная связь
impedance tomography; current source; complex resistance; Howland circuit; phase shift; the active feedback
 
Description В роботі приводиться аналіз придатності джерела струму зі зворотнім зв’язком через кола живлення операційного підсилювача та джерела на повністю інтегральному диференційному підсилювачі з активним зворотнім зв’язком для електроімпедансометрії в розширеній смузі частот. Наведені рекомендації щодо особливостей використання цих джерел.
Сравнительный анализ перспективных источников тока для электроимпедансной томографии в расширенной полосе частот. В работе приводится анализ пригодности источника тока с обратной связью через цепи питания операционного усилителя и источника на полностью интегральном дифференциальном усилителе с активной обратной связью для электроимпедансометрии в расширенной полосе частот. Приведены рекомендации касательно особенностей использования этих источников.
Iintroduction: Features of biological impedance meters are listed and requirements for their current sources are formed. Formulation of the problem: A review of existing current sources and puts forward proposals to explore the parameters of some of them and the current source on a fully integrated differential amplifier with active feedback. Methods of research and analysis of the results: Describes the method of measuring the parameters of current sources, critically reviewed the results and recommendations for the use of these sources. Conclusion: The accomplishments and weaknesses of the investigated sources, given ways to improve their parameters are considered.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2012-12-25
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/228
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 51 (2012); 115-121
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 51 (2012); 115-121
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 51 (2012); 115-121
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/228/445
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).