Запис Детальніше

Classification of the pulse radar signal by ambiguity function

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Classification of the pulse radar signal by ambiguity function
Классификация импульсных зондирующих локационных сигналов по виду диаграммы неопределенности
Класифікація імпульсних зондуючих локаційних сигналів по виду діграми невизначеності
 
Creator Mrachkovskiy, O. D.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject ambiguity function; differential PCM; pulse freguecy modulation
функция неопределенности; диаграмма непределенности; внутриимпульсная частотная модуляция; фазокодоманипулированный сигнал
функція невизначеності; діаграма невизначеності; внутрішньоімпульсна частотна модуляція; фазокодоманіпульований сигнал
 
Description The classification of composite sounding signals by the form of ambiguity function is offered. Such approach is friend by heuristic selection of a sounding signal in case of target acquisition on a background of a white noise and not white noise.
Предложена классификация сложных зондирующих импульсных сигналов по виду диаграммы неопределенности. Такой подход полезен при эвристическом выборе вида зондирующего сигнала в случае обнаружения цели на фоне белого и окрашенного шума.
Запропонована класифікація складних зондуючих імпульсних сигналів за видом діаграми невизначеності. Такий підхід корисний при еврістичному виборі зондуючого сигналу у випадку виявлення цілі на фоні білого та небілого шуму.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2009-10-11
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/197
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 39 (2009); 40-46
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 39 (2009); 40-46
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 39 (2009); 40-46
 
Language rus
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/197/197
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).