Запис Детальніше

Фільтри зменшення бічних пелюстків

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фільтри зменшення бічних пелюстків
Фильтры для уменьшения боковых лепестков
Sidelobe cancelation filters
 
Creator Bychkov, V. E.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject фазоманіпульовані сигнали; узгоджена фільтрація; бічні пелюстки
фазоманипулированные сигналы; согласованная фильтрация; боковые лепестки
matched filter; phase-shift keyed signals; sidelobes
 
Description Розглянуто особливості побудови та використання фільтрів зменшення бічних пелюстків кореляційної функції фазоманіпульованого сигналу, сформованого за законом відомих кодових послідовностей. Представлено результат обробки фазоманіпульованого сигналу за допомогою синтезованих фільтрів для різних значень бази сигналу.
Рассмотрены особенности построения и использования фильтров для уменьшения боковых лепестков корреляционной функции фазоманипулированного сигнала, сформированного по закону известных кодовых последовательностей. Представлен результат обработки фазоманипулированного сигнала, при помощи синтезированных фильтров, для различных значений базы сигнала.
Features of building and usage sidelobe cancelation filters for phase-shift keyed signal witch generate under the law as well-known code sequences are considered. The result of processing phase-shift keyed signal by means of the synthesized filter for different values of base of a signal is presented.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2010-10-11
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/209
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 41 (2010); 43-46
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 41 (2010); 43-46
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 41 (2010); 43-46
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/209/209
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).