Запис Детальніше

Сучасний стан та перспективи розвитку ринку люмінесцентних ламп

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан та перспективи розвитку ринку люмінесцентних ламп
Нынешнее состояние и перспективы развития рынка люминесцентных ламп
Modern state and prospects of fluorescent lamps’ market
 
Creator Rozvadovskyy, A. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Tymofieieva, Y. F.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject люмінесцентні лампи; ринок люмінесцентних ламп; співвідношення ціна/якість
люминесцентные лампы; рынок люминесцентных ламп; соотношение цена/качество
fluorescent lamps; fluorescent lamps’ market; price / quality ratio
 
Description В роботі представлений короткий огляд ринку люмінесцентний ламп, проаналізовано особливості конструкції, недоліки та переваги сучасних люмінесцентних ламп, обґрунтовано їх вибір для приміщень різного призначення. Розглянуто сучасний стан ринку та його подальші перспективи. Відзначається, що в даний час люмінесцентні лампи є надзвичайно актуальними і в майбутньому ця тенденція буде зберігатися. Очікується, що заборона країнами Європейського союзу потужних ламп розжарювання (більше 25Вт) призведе до стимулювання розвитку галузі електричних ламп в  найближчому майбутньому.
В работе представлен краткий обзор рынка люминесцентных ламп, проанализированы особенности конструкции, недостатки и преимущества современных люминесцентных ламп, обоснован их выбор для помещений различного назначения. Рассмотрено современное состояние рынка и его дальнейшие перспективы. Отмечается, что в настоящее время люминесцентные лампы являются чрезвычайно актуальными, и в будущем эта тенденция будет сохраняться. Ожидается, что запрет странами Европейского союза мощных ламп накаливания (более 25Вт) приведет к стимулированию развития отрасли ламп в ближайшем будущем.
This article is a brief review of fluorescent lamps' market and contains analysis of their design features, pros and cons of modern models and selecting for different appliances. Also, in this article current state of market and its prospects were reviewed. Currently fluorescent lamps are of great interest and this trend will not change in future. It is expected that prohibition of powerful filament lamps by European Union is going to stimulate the development of the electric lamps' industry in the future.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2012-11-29
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/285
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 50 (2012); 154-163
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 50 (2012); 154-163
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 50 (2012); 154-163
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/285/280
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).