Запис Детальніше

Singularities of amplitude and phase measuring in problems of a spatially distributed object diagnostics

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Singularities of amplitude and phase measuring in problems of a spatially distributed object diagnostics
Особенности амплитудных и фазовых измерений в задачах диагностики состояния пространственно развитых объектов
Особливості амплітудних і фазових вимірювань в завданнях діагностики стану просторово розвинених об’єктів
 
Creator Sharpan, O. B.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject measurement; phase; amplitude; diagnostics
измерения; фазовые; амплитудные; диагностика
вимірювання; фаза; амплітуда; діагностика
 
Description Singularities of development of new methods and the fast broadband space diversity systems of impulse amplitude and phase measuring and spectrometry, capable to measure temporary and frequency parameters  of spatially distributed dynamic objects of various physical nature are considered. Information about practical em-bodying such systems and their technical features are presented.
Рассмотрены особенности  разработки новых методов и быстродействующих широкополосных пространственно развитых систем импульсных амплитудных и фазовых измерений и пульсовой спектрометрии, способных обеспечить получение с повышенною точностью времен-ных и частотных параметров пространственно развитых динамичных объектов различной физической природы. Представлены сведения о практической реализации таких систем и их технических характеристиках.
Розглянуто особливості розроблення нових методів та швидкодіючих широкосмугових просторово розвинених систем імпульсних амплітудних і фазових вимірювань і пульсової спектрометрії, здатних забезпечити отримання з підвищеною точністю часових і частотних параметрів просторово розвинених динамічних об’єктів різної фізичної природи. Надано відомості про практичну реалізацію таких систем і їх технічні характеристики
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2010-12-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/355
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 43 (2010); 98-119
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 43 (2010); 98-119
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 43 (2010); 98-119
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/355/337
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).