Запис Детальніше

Low noise frequency synthesizer of a centimeter range wave

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Low noise frequency synthesizer of a centimeter range wave
Малошумящий синтезатор частоты сантиметрового диапазона длин волн
Малошумлячий синтезатор частоти сантиметрового діапазону довжин хвиль
 
Creator Tsvelikh, I. S.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Omelianenko, M. Y.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Kotserzhynskyi, B. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject синтезатор частоти; радіорелейна лінія; зв‘язок;
 
Description A highly stable, low noise 10.7 GHz frequency synthesizer for radio-relay link transceiver is presented. The basic elements of synthesizer are electrically tuned 5.35 GHz dielectric ring oscillator and transistor frequency doubler.
Представлен стабильный малошумящий синтезатор частоты 10.7 ГГц для приемопередатчика радиорелейной линии связи на основе стабилизированного диэлектрическим резонатором генератора 5.35 ГГц с электрической перестройкой частоты и транзисторного удвоителя частоты.
Представлено високостабільний малошумлячий синтезатор частоти 10.7 ГГц для приймально-передавального модуля радіорелейної лінії зв‘язку на основі стабілізованого діелектричним резонатором генератора 5.35 ГГц із електричним перестроюванням частоти і транзисторного подвоювача частоти.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2007-06-06
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/377
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 34 (2007); 81-85
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 34 (2007); 81-85
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 34 (2007); 81-85
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/377/357
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).