Запис Детальніше

Моделирование ансамбля симметричных вибраторов с нелинейными нагрузками рядами Вольтера-Пикара.

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделирование ансамбля симметричных вибраторов с нелинейными нагрузками рядами Вольтера-Пикара.
Simulation ensemble symetrchnyh vibrators with nonlinear loads rows of Volterra-Picard.
Моделювання ансамблю симетрчних вібраторів з нелінійними навантаженнями рядами Вольтерра-Пікара
 
Creator Zinchenko, M. V.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Zinkovskiy, Yu. F.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject нелинейная радиолокация; ряды Вольтерра-Пикара
Nonlinear radar; Volterra series-Picard
нелінійна радіолокація; ряди Вольтерра-Пікара
 
Description Применение рядов Вольтерра-Пикарра позволило разработать соответствующую для типового в нелинейной радиолокации радиоэлектронного объекта исследования математическую модель, которая позволяет оценить влияние действия нелинейного радиолокатора на формирование и рассеивание демаскирующего сигнала. Модель также позволяет учесть физику процессов в полупроводнике при воздействии на него мощного СВЧ излучения.
Application of Volterra-series Pikarra allowed to develop an appropriate model in a nonlinear radar avionics research object mathematical model that allows to evaluate the impact of nonlinear radar on the formation and dispersal of unmasking the signal. The model also allows to take into account the physics of processes in a semiconductor when subjected to a powerful microwave-radiation.
Застосування рядів Вольтерра-Пікара дозволило розробити відповідну для типового в нелінійній радіолокації радіоелектронного об’єкта дослідження математичну модель, яка дає можливість оцінити вплив дії нелінійного радіолокатора на формування та розсіювання демаскуючого сигналу. Модель також дозволяє враховувати фізику процесів у напівпровіднику при дії на нього відносно потужного НВЧ випромінювання.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2010-10-11
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/498
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 41 (2010); 148-156
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 41 (2010); 148-156
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 41 (2010); 148-156
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/498/483
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).