Запис Детальніше

Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів
Результаты разработки микроволновой печи для озоления пищевых продуктов
Results of development of microwave stove for food products’ incinerating
 
Creator Naidenko, V. I.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Shumakov, D. S.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Lebedev, A. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject мікрохвильова піч; озолення продуктів; електромагнітне поле
микроволновая печь; озоление продуктов; электромагнитное поле
мікрохвильова піч; озолення продуктів; електромагнітне поле
 
Description Визначено розміри та спосіб опромінення камери для озолення харчових продуктів, розташування в ній посудин з досліджуваним продуктом.
Определены размеры и способ облучения камеры для озоления пищевых продуктов,размещения в ней емкостей с продуктом.
The calculation sizes and the electromagnetic radiation in a stove at given location of vessels with the explored product is conducted.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2008-05-26
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/561
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 37 (2008); 60-65
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 37 (2008); 60-65
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 37 (2008); 60-65
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/561/521
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).