Запис Детальніше

Calculations of circular waveguide with a rectangular metal insert

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Calculations of circular waveguide with a rectangular metal insert
Расчет параметров круглого волновода с прямоугольной металлической вставкой
Розрахунок параметрів круглого хвилевода з прямокутною металевою вставкою
 
Creator Sydoruk, Yu. K.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Dovgan, V. M.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject circular waveguide; metal insert; finite element method
круглый волновод; прямоугольная металлическая вставка; метод конечных элементов
круглий хвилевод; металева вставка; метод скінченних елементів
 
Description Calculated and analyzed the basic parameters of electromagnetic wave in a circular waveguide with a rectangular metal plate in the following cases: when  the circular waveguide without metal plate for a H11 wave of subcritical, critical and supercritical. For calculations was used a finite element method and Ansoft HFSS program.
Рассчитаны и проанализированы основные параметры электромагнитной волны в круглом волноводе с прямоугольной металлической пластинкой в случаях: когда круглый волновод без металлической пластинки для волны H11 докритический, критический и закритический. Для расчетов использовался метод конечных элементов и программа Ansoft HFSS.
Розраховані і проаналізовані основні параметри електромагнітної хвилі H11 в круглому хвилеводі з прямокутною металевою пластинкою в випадках: коли круглий хвилевод без металевої пластинки для хвилі H11 докритичний, критичний і закритичний. Для розрахунків використовувався метод скінченних елементів і програма Ansoft HFSS.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2010-05-15
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/600
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 42 (2010); 65-71
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 42 (2010); 65-71
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 42 (2010); 65-71
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/600/563
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).